زنجبیل و ساندویچ زنجبیل
زنجبیل و ساندویچ زنجبیل
از آنجا که به نظر می رسد زنجبیل و متابولیت های آن در دستگاه گوارش جمع می شوند ، مشاهدات ثابت زنجبیل که بسیاری از تأثیرات آن را در این منطقه اعمال می کند ، تعجب آور نیست. گفته می شود زنجبیل انواع مختلفی از تأثیرات درمانی و پیشگیری را دارد و از هزاران سال پیش برای درمان صدها بیماری از سرماخوردگی تا سرطان استفاده می شده است. مانند بسیاری از گیاهان دارویی ، بسیاری از اطلاعات از طریق دهان به دهان با شواهد علمی کمی کنترل شده برای اثبات ادعاهای متعدد ارائه شده است. با این حال ، در چند سال گذشته ، تحقیقات علمی سازمان یافته تری بر روی مکانیسم ها و اهداف زنجبیل و اجزای مختلف آن متمرکز شده اند. در بخشهای 7.6.1 تا 7.6.5 ، شواهد مربوط به اثربخشی زنجبیل به عنوان یک ماده آنتی اکسیدان ، ضد التهاب ، ترکیب آنتی اuseوزا و ضد سرطان و همچنین اثر محافظتی زنجبیل در برابر سایر بیماری ها بررسی می شود (شکل 7.2) .
شکل 7.2. انواع جلوه های محافظتی که زنجبیل از آن استفاده می کند.
شکل 7.2
انواع جلوه های محافظتی که زنجبیل از آن استفاده می کند.
7.6.1. خواص آنتی اکسیدانی عمومی زنجبیل
وجود استرس اکسیداتیو با بیماریهای متعددی همراه است و مکانیسم مشترکی که غالباً برای توضیح عملکردها و فواید سلامتی زنجبیل ایجاد می شود با خواص آنتی اکسیدانی آن ارتباط دارد (Aeschbach و همکاران 1994 ؛ احمد ، کتیار و مختار 2001). گزارش شده است که زنجبیل نشانگرهای استرس اکسیداتیو مربوط به سن را کاهش می دهد (Topic et al. 2002) و برای جلوگیری از سمیت کبدی ناشی از اتانول با سرکوب پیامدهای اکسیداتیو در موش های تحت درمان با اتانول (Mallikarjuna و همکاران 2008) پیشنهاد شد. ریشه زنجبیل حاوی سطح بسیار بالایی (3.85 میلی مول در 100 گرم) کل آنتی اکسیدان است که فقط انار و برخی انواع توت ها از آن پیشی می گیرند (Halvorsen et al. 2002). استر فوربول ، 12-O-tetradecanoylphorbol-13-acetate (TPA) ، با فعال سازی سیستم اکسیداز نیکوتین آمید آدنین دینوکلئوتید فسفات (NADPH) یا سیستم گزانتین اکسیداز یا هر دو ، استرس اکسیداتیو را تقویت می کند. گزارش شده است که زنجبیل استرس اکسیداتیو ناشی از TPA را در سلولهای لوسمی پرومیلوسیتیک انسانی (HL) -60 و سلولهای AS52 تخمدان همستر چینی سرکوب می کند (کیم و همکاران 2002). برخی دیگر نشان داده اند که ترکیبات زنجبیل به طور موثری از تولید سوپراکسید جلوگیری می کند (کریشناکانتا و لوکش 1993). چندین گزارش حاکی از آن است که زنجبیل پراکسیداسیون لیپید را سرکوب می کند و از سطح گلوتاتیون کاهش یافته محافظت می کند (GSH ؛ ردی و لوکش 1992 ؛ احمد ، ست و بانرجی 2000 ؛ احمد ، ست ، پاشا و بانرجی 2000 ؛ شوبانا و نایدو 2000 ؛ احمد و همکاران). 2008 ؛ ال-شاراکی و دیگران 2009).
گونه های نیتروژن واکنش پذیر ، مانند اکسید نیتریک (NO) ، بر انتقال سیگنال تأثیر می گذارد و باعث آسیب DNA می شود ، که به روند بیماری کمک می کند. اکسید نیتریک توسط اکسید نیتریک سنتاز (iNOS) القایی تولید می شود که در پاسخ به تنش های مختلف تحریک می شود. گزارش شد [6] -ژینگرول وابسته به دوز از مهار تولید NO و کاهش iNOS در ماکروفاژهای موش تحریک شده با لیپوپلی ساکارید (LPS) (Ippoushi et al. 2003) [6] -gingerol همچنین به طور موثر آسیب اکسیداتیو پراکسینیتریتیم شده را سرکوب کرد (Ippoushi et al. 2003) ایپوشی و همکاران (2003) بعداً پیشنهاد كرد كه [6] -ژینگرول و پراكسینیتریت با ایجاد [6] -ژینگرول به طور كووالانسی در حلقه معطر پراكسنیتریت ، با تضعیف واکنشهای اکسیداسیون و نیتراسیون ناشی از پراکسینیتریت ، یک دیمر متقارن تشکیل می دهند (Ippoushi et al. 2005). [6] -shogaol ، 1-dehydro- [10] -gingerdione ، و [10] -gingerdione نیز تولید NO ناشی از LPS را کاهش دادند ، و [6] -shogaol و 1-dehydro- [10] -gingerdione به طور موثر گزارش شد بیان iNOS را کاهش دهید (Koh و همکاران 2009). در مدل سمیت کبدی ناشی از بروموبنزن ، از طریق خوراکی عصاره زنجبیل (100 میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن [BW]) به صورت خوراکی سطح NO را نرمال کرده و سطح گلوتاتیون کل را کاهش داده و کاهش می دهد ، و همچنین سطح پراکسیداسیون لیپید را کاهش می دهد (El-Sharaky و دیگران .2009). همچنین گزارش شده است که مصرف زنجبیل باعث کاهش پراکسیداسیون لیپیدها و عادی سازی فعالیت های سوپراکسید دیسموتاز و کاتالاز ، همچنین GSH و گلوتاتیون پراکسیداز ، گلوتاتیون ردوکتاز و گلوتاتیون-S-ترانسفراز در موش صحرایی می شود (احمد و همکاران 2008). مصرف مکمل زنجبیل قبل از ایسکمی / خونرسانی مجدد منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدانی کل (یعنی فعالیتهای نرمال گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز) و سطح اکسیدان کمتری (مالون دی آلدئید بافت پایین ، NO و پروتئین های کربونیل) در مقایسه با گروه درمان نشده آلبینو ویستار موش (Uz و همکاران 2009). به طور کلی ، موشهایی که با زنجبیل تغذیه شدند (5٪) به دلیل استرس اکسیداتیو ناشی از ایسکمی / خونرسانی مجدد ، آسیب کلیوی کمتری را تجربه کردند (Uz et al. 2009).
ساندویچ کوکی زنجبیل
همه چیز با کوکی زنجبیل نرم و جویدنی در این دستور العمل شروع می شود. سپس ، وقتی باترکرم نرم و شیرین مارشمالو اضافه می شود ، کلوچه ها را به یک خوراکی کاملاً جالب Ginger Sandwich Cookie می برد.
پشته ساندویچ کوکی زنجبیل
طرز تهیه کوکی ساندویچ زنجبیل
در این دستورالعمل دو قسمت وجود دارد: کوکی های زنجبیل نرم و جویدنی و پر از شیرینی کره.
مواد لازم کوکی ها (دستور العمل کامل در زیر)
آرد همه منظوره
زنجبیل زمینی
جوش شیرین
دارچین ساییده شده
میخک زمین
نمک
کره
شکر قهوهای
تخم مرغ
ملاس
شکر دانه ریز
پر کردن مواد تشکیل دهنده
کره
عصاره بادام - این ماده مخفی است که این کره کره را بسیار خوشمزه می کند! بله ، اگر مجبور باشید می توانید آن را کنار بگذارید ، اما این باعث تغییر عطر و طعم می شود.
نمک
شکر شیرینی پزی
کرم یا کرک مارشمالو
مونتاژ ساندویچ کوکی زنجبیل
طرز تهیه کوکی های زنجبیل
اولین چیزی که باید برای کوکی های ساندویچ زنجبیل ساخته شود ، البته کوکی است! ممکن است وسوسه شوید قبل از تهیه ساندویچ کوکی آنها را بخورید زیرا بله ، آنها بسیار خوب هستند!
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
آرد ، زنجبیل ، جوش شیرین ، دارچین ، میخک و نمک را در یک کاسه الک کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ کره و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.
تخم مرغ را بزنید ، و ملاس را هم بزنید.
مواد الک شده را به مخلوط ملاس اضافه کنید.
خمیر را به شکل گلوله درآورید و آنها را به شکل شکر دانه ریز درآورید.
گلوله های خمیر را قبل از پخت روی ورق پخت روکش شده با پوست ، کمی صاف کنید.
بگذارید قبل از انتقال کوکی ها روی توری ، آنها را خنک کنند.
از آنجا که کلوچه ها خنک می شوند ، کره کره مارشمالو درست کنید.
وقتی این کلوچه های زنجبیلی از فر خارج و خنک شوند ، نازک می شوند. اما اجازه ندهید که این باور شما را به این باور برساند که قصد دارید یک کلوچه سفت (مانند یک زنجبیل) را گاز بگیرید. درواقع خلاف این موضوع صحت دارد! آنها فراتر از نرم هستند! و ، فقط صبر کنید تا پر کردن کره را اضافه کنید تا این کوکی های ساندویچ زنجبیلی درست شود.
کاسه باترکرم گل ختمی که در ساندویچ های کوکی زنجبیل استفاده می شود
چگونه می توان کره خامه ای را پر کرد
این یخ زدگی شیرین هکوا است! کره ، شکر ، عصاره بادام و کرم گل ختمی همه آن چیزی است که شما برای تهیه آن نیاز دارید ... و این ترکیبات کاملاً شیرین هستند! از آن کره ای که در آنجاست نترسید. من می دانم که قبل از امتحان آن بودم! اما با افزودن عصاره بادام ، به خصوص در این کوکی های ساندویچ زنجبیل ، بسیار خوشمزه است.
برای تهیه کره کره ، ابتدا کره را با همزن دستی یا همزن ایستاده بهمراه اتصال پارو خامه بزنید. بعد ، عصاره بادام و نمک را اضافه کنید. سپس ، هر بار 1/2 فنجان شکر شیرینی پزی را اضافه کنید تا تمام شکر اضافه شود. 2-3 دقیقه روی سطح بالا مخلوط کنید. در آخر ، کرم (یا کرک) گل ختمی را با دست به آرامی درون مخلوط قرار دهید.
بعد از اینکه کره کره درست شد و کلوچه های زنجبیلی خنک شدند ، کره کره را روی ته نیمی از کلوچه ها پهن کنید. برای تهیه این کلوچه جالب ساندویچ زنجبیل ، با کوکی های باقی مانده بریزید.
ساندویچ های کوکی زنجبیل دستی
به دنبال دستورهای بیشتر ساندویچ کوکی هستید؟
کلوچه شکلاتی خمیر ساندویچ
ساندویچ کوکی عظیم Snickerdoodle
کلوچه گل کدو تنبل
کیک های خامه ای جو دوسر
5 از 6 رای
چاپ
کوکی ساندویچ زنجبیل
زمان دقیق
20 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
کل زمان
30 دقیقه
یک کوکی ساندویچی زنجبیل کره ای کره ای ملایم سبک و کرکی است که بین دو کلوچه زنجبیل خانگی نرم و جونده قرار دارد.
دوره: DESSERT
آشپزی: آمریکایی
کلید واژه: کوکی های GINGER SANDWICH